Hemma ifrån stallet!




Hej allihoppa! Nu sitter vi hemkomna ifrån stallet dvs Madicken och jag.
Vi sitter nu och myser med mina hundar , eftersom Madicken ska sova här idag. Idag åkte vi iallafall direkt till sorf efter skolan. Väl i stallet ryktade vi Dante & Bobby. Sedan myste vi med dem. 

Efter det hojade vi till Isidor. Vi ryktade och borstade av honom eftersom han hade en massa övrigt hår på sig. Sedan tränsade honom och ledde ut han i skogen. När vi kommit till skogen så hoppade Madicken upp. Och han gick till och med , med på att ta en galopp runda. Dock sprang han väldigt fort i uppförs backar så Madicken tyckte inte att det var det lättaste. Vi hörs & ses / Madicken & Isabel ♥


Information om mig , Madicken & våra s.hästar!

Mitt fullständiga namn är Gunilla Louise Isabel Håkansson. Jag är född 1999 i stockholm stad. Mitt intresse är ridning och hästar. Min älsklings häst heter Dante som många redan vet. Jag har älskat honom så länge jag kan minnas och han är den ända jag kan lita på förutom Madicken såklart! Han är connemara , och flugskimmel. Och det ända neggativa med honom är att han är så busig och kör upp huvudet när man ska tränsa honom. Enligt en del är han lat. Men det är han verkligen inte. Det är ryttaren som måste vara bestämd och skänkla på honom ordentligt. Det är alltså inte Dante som är lat utan ryttaren som är dålig isf.

Ja , så var det min bästavän Madicken då. Hon heter alltså Madicken Håfberg är 11 år och hon spelar fotboll och rider. Det är alltså två av hennes hobbys. Hennes älsklings häst heter Bobby , han är riktigt riktigt busig men en riktig liten gullegris till och från. Han är till salu och dagen han blev det var madickens värsta dag i hela hennes liv. Och den dagen han säljs har hon bestämt sig för att stå och mysa med honom till slutet. Bobby litar verkligen på Madicken och Madicken litar på Bobby. Dom är som skapt för varandra..


RSS 2.0